Politica de confidențialitate

Confidențialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Politica salonului este de a vă respecta confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le putem colecta pe site-ul nostru, https://natadi.md/, cât și pe alte site-uri pe care le deținem.

 

Vom solicita informații personale doar atunci când sunt cu adevărat necesare pentru a vă oferi servicii anumite. Le colectăm într-un mod corect și legal cu cunoștințele și consimțământul dumneavoastră. De asemenea, vă spunem de ce le colectăm și cum vor fi folosite.

 

Reținem informațiile adunate doar atâta timp cât este necesar pentru a vă oferi serviciul solicitat. Datele stocate le vom proteja în moduri acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul neautorizat, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea.

 

Nu vom împărtăși nicio informație cu caracter personal în mod public sau părți terțe, cu excepția cazurilor în care este solicitat de către lege.

 

Site-ul nostru web poate avea conexiuni cu alte site-uri web externe care nu sunt operate de noi. Vă rugăm să rețineți faptul că nu controlăm conținutul și practicile acestor site-uri și nu putem fi responsabili pentru politicile lor de confidențialitate.

 

Puteți renunța la solicitarea noastră pentru informațiile dumneavoastră personale, înțelegând că este posibil să nu vă putem oferi unele dintre serviciile dorite.

 

Utilizarea în continuare a site-ului nostru web va fi considerată acceptarea practicilor noastre privind confidențialitatea și informațiile personale. Dacă aveți întrebări despre modul în care procesăm datele utilizatorului și informațiile personale, vă rugăm să ne contactați.

 

Această politică este în vigoare din data de 2 iunie 2022.