+ (373) 79 577 530
Servicii

CREAREA ROCHIILOR LA COMANDĂ

 

În salonul nostru puteți comanda un model individual a unei rochii pentru o ocazie specială. Coasem la comandă modele de orice complexitate din mătase, catifea, șifon și alte materiale. De asemenea, este posibil să creăm o rochie cu broderie manuală. Meșterii noștri vă vor pregăti o schiță a modelului și o vor reproduce în mărgele sau paiete. Vă vom ajuta să alegeți materialul necesar din care va sublinia demnitatea siluetei dumneavoastră și vă vom sfătui ce accesorii să vă completeze prezentarea.

Vom coase orice rochie dorită pentru sărbătoarea Dvs.!

 

VÂNZAREA ROCHIILOR

 

Salonul nostru cucerește inimile femeilor cu modelele sale strălucitoare și originale de rochii de mireasă și seară. Designerii noștri sunt profesioniști cu experiență în domeniul lor, străduindu-se să devină realitate orice vis al unei imagini irezistibile a viitoarelor mirese. Concentrându-se pe tendințele actuale în dezvoltarea modei de nuntă, ei creează rochii uimitoare pentru femeile care doresc să fie în tendințe și să uimească pe toată lumea la evenimentul principal al vieții lor.

 

Toate produsele se disting printr-un stil special și printr-o abordare a autorului asupra designului. Fiecare femeie își va găsi o rochie pentru ea, subliniind în mod ideal demnitatea figurii, nuanța pielii, culoarea ochilor și a părului, precum și temperamentul. Veți observa cu siguranță calitatea materialelor folosite, splendoarea țesăturilor texturate și decorul selectat inițial.

 Încercăm să facem totul pentru a satisface dorințele fiecărei femei și oferim:

un sortiment mare de rochii;

capacitatea de a încerca mai multe ținute;

pregătirea rochiei (curățare, călcare, etc.) în salon.

 

Vă așteptăm cu drag la o zi de probă a ținutei perfecte pentru sărbătoarea Dvs.!