+ (373) 79 577 530
Depre noi

Salonul NATADI a fost creat pentru a vă oferi bucurie și a vă face ziua cea importantă mai colorată și mai strălucitoare. Zâmbetul unei mirese fericite este prioritatea noastră și cea mai bună recompensă. Sărbătoarea Dvs. este, în primul rând, sărbătoarea noastră. Ne dorim ca această zi solemnă să fie amintită ca fiind una de neuitat. Ușile noastre sunt mereu deschise! Întreaga echipă va fi bucuroasă să contribuie la realizarea celui mai prețuit vis și pentru ca ziua nunții dumneavoastră să fie cu adevărat fabuloasă. Știm cât de importantă este ziua nunții și alegerea rochiei potrivite. Iar în varietatea de branduri mondiale prezentate aici, cu siguranță veți găsi rochia perfectă.

 

Atunci când se alege o rochie, consultanții noștri țin cont întotdeauna de formatul evenimentului, numărul de invitați și locul de desfășurare a ceremoniei. Rochia poate fi umflată, cu trenă, regală sau potrivită cu grație pe siluetă, dar cu siguranță va fi exact ceea ce la ce ați visat și va sta exact așa cum vă doriți. E plăcut să știi că în spate se află o întreagă echipă de profesioniști care lucrează cu atenție și minuțiozitate la rochia Dvs. Plus la aceasta, aici veți găsi accesoriile potrivite pentru rochia aleasă și vă veți asigura că pregătirea pentru această zi frumoasă să aducă doar plăcere. Este foarte important pentru noi, ca în ziua respectivă, rochia să personifice un adevărat basm la care visează fiecare mireasă. Vom face totul pentru ca modelul ales să se potrivească perfect, subliniind toate avantajele siluetei.

 

Echipa noastră este formată din profesioniști care fac totul pentru a se asigura că veți primi un nivel ridicat de servicii: de la atmosferă până la ultimul detaliu al rochiei! Pe lângă stiliști-consultanți, în salon este întotdeauna prezent un maestru calificat, care, dacă este necesar, va ajuta la corectarea rochiei.

 

 

Personal politicos și atent la dorințele clientului, atmosfera festivă și plăcută, cabinele de probă confortabile cu iluminare bună și oglinzi enorme, iar serviciul este impecabil. Sperăm că salonul nostru va fi cea mai bună alegere pentru Dvs., deoarece am încercat să facem totul pentru a vă justifica speranțele de a fi cea mai frumoasă într-o zi atât de importantă! Am adunat colecții de rochii de mireasă și de seară exclusive, toate acestea fiind prezentate atenției dumneavoastră pe site-ul nostru.

 

Combinarea modelelor proprii cu rochii de mireasă și de seară a firmelor străine, ne-a permis să extindem o gamă variată de modele și prețuri a produselor oferite, astfel să vă satisfacem aproape orice dorință.

 

Vă așteptăm în salonul NATADI, servicii confortabile cu o ceașcă de ceai sau cafea aromată. Vă rugăm să vă rezervați din timp ziua de probă pentru a vă putea acorda toată atenția noastră.

 

DE CE AR TREBUI SĂ NE ALEGEȚI PE NOI:

 

  • Selecție largă de rochii de nuntă și de seară

  • Experiență în industria nunților

  • Prețuri accesibile

  • Abordare personalizată

  • Consultație calificată

  • Proiectare individuală a unei rochii după propria schiță

  • Deservire la nivel înalt

 

 

ÎNSCRIEȚI-VĂ PENTRU O PROBĂ

 

De ce să vă programați la un salon de mariaj? Pentru ca noi să ne putem dedica toată atenția Dvs. În ziua și ora stabilită, vă așteaptă un consultant personal și instalator. Vor face totul pentru ca rochia să se potrivească perfect pe siluetă. Este plăcut să știi că o întreagă echipă de profesioniști lucrează cu atenție și minuțiozitate pentru a crea imaginea de neuitat.

 

Veți fi încântați nu doar de profesionalismul consultanților noștri, ci și de ospitalitatea și atenția lor. Totuși, atmosfera salonului în care vă alegeți rochia de mireasă joacă un rol important. La noi puteți fi siguri că vă veți simți cât mai confortabil, iar la fiecare probă veți avea parte doar de emoții vesele, apropiindu-vă cât mai mult de alegerea rochiei perfecte.

 

Voi visați, iar noi întruchipăm!

 

Cu Dragoste, Salonul de Mariaj NATADI!